Ripple Life Of Crypto

Interessante en spannende tijden zijn aangebroken voor Ripple (XRP). Micheal Arrington oprichter van TechCrunch staat op het punt om een nieuw cryptocurrency fonds te lanceren. Dit fonds richt zich voornamelijk op XRP. Ripple heeft het laatste jaar in de schijnwerpers gestaan en dit gaat waarschijnlijk mee helpen om XRP in waarde te laten groeien.

Het is interessant hoe dit nieuwe fonds zich verder gaat ontwikkelen. Want in veel gevallen zijn hegde funds alleen maar gefocused op Bitcoin en Ethereum. Sommige investeren in de vroege fases van blockchain start ups. Anderen zullen in ICO’s investeren. Tot nu toe hebben hedge funds nog geen interesse getoond in Ripple. Wat opmerkelijk is, want veel investeerder hebben hoop dat de XRP in waarde zal stijgen in de komende jaren.

 

Een grote boost voor XRP

Michael Arrington ziet veel waarde in Ripple en startte Arrington XRP-Capital. Het $100 miljoen hedge fund wordt toegankelijk voor investeerders over de hele wereld. Het fonds gebruikt XRP om te investeren in blockchain technologie. Het wil de community laten zien waar de cryptocurrency voor staat. Helemaal als Ripple binnenkort meer dan de helft van het aanbod zal gaan bevriezen, wordt het project interessanter.

 

Michael Arrington vertelde

“We zullen investeren in een breed scala aan cryptocurrency-activa en gerelateerde technologieën. De primaire focus zal liggen op bestaande tokens. Het fonds zal ook een deel van zijn vermogen beleggen in ICO’s en meer traditionele beleggingen, zoals private equity-aanbiedingen. Het bezit van een hedgefonds dat is uitgedrukt in een cryptocurrency maakt het veel gemakkelijker voor beleggers die al veel cryptocurrency bezitten. Zonder de noodzaak om terug te converteren naar fiat, kan iedereen tijd en kosten besparen door de dingen op deze manier te doen.”

Ripple is ontworpen voor financiële doeleinden, wat het een logische kandidaat maakt voor een fonds zo groot als deze. Er is namelijk een grote vraag naar liquide middelen voor “cross-border transacties”. Het bevestigd ook dat XRP een goede optie is voor real-time transparante transacties op een veilige manier. Of dit fonds nou wel of niet veel aandacht zou trekken, het laat zien dat Ripple een mooi vooruitzicht heeft voor de toekomst.

 

-Life Of Crypto-

 

bron: coinmarketcap livebitcoinnews