Waves Life of Crypto

De CEO en founder van Waves, Sasha Ivanov heeft op 6 december aangegeven dat hij deze week groot nieuws heeft. Via onderstaand Twitter bericht, dat hij de wereld in slingerde heeft hij een aantal kleine hints gegeven voor de oplettende lezer.

 

Waves Life Of Crypto

Ivanov geeft aan dat hij de schaalbaarheid ziet als de grootste uitdaging om blockchain te laten integreren. Daarnaast noemt hij en passant dat er rekening gehouden moet worden met de huidige regelgeving, maar als dit niet werkt, de regelgeving verandert moet worden.

 

Waves veilig en winstgevend?

 

Veilig en winstgevend zijn twee woorden die iedereen fijn in de oren klinken. Hiermee sluit Sasha Ivanov zijn bericht af. Zijn focus ligt voorlopig op het soepel laten verlopen van transacties.

Inmiddels is er bekend wat dit grote nieuws is. Waves zegt de snelheid te gaan verhogen naar 100 transacties per seconde. Hiermee claimen zij de snelste decentrale blockchain ter wereld te worden. De hardfork waarmee de nieuwe technologie zal geimplementeerd worden, zal waarschijnlijk plaats vinden op 22 December.

 

-LifeOfCrypto-
Bron:
https://blog.wavesplatform.com/
www.twitter.com