CryptoMoon LifeOfCrypto

Er zijn een groot aantal groepen die je graag willen adviseren in welke munt je het beste kan investeren. Een aantal hier van zijn zeer bruikbaar, met goede adviezen en er zijn er waar je het beste zo ver mogelijk van kan weg blijven. Blijf atijd in gedachten houden dat degenen die achter zo’n groep zitten, er ook een eigen belang bij hebben. Om iets meer te weten te komen over zogenaamde “signal groepen” hebben wij contact gezocht met één van de admins van de “CryptoMoon Super Signals”. Dit Nederlandse initiatief heeft op moment van schrijven bijna 13.000 abonnees.

 

 

Kan je jezelf voorstellen en uitleggen wat jullie precies doen bij CryptoMoon?

Mijn naam is Justin en wij beheren een groep die mensen gratis trading signals leveren voor de crypto currency market.

 

Hoe en wanneer ben je begonnen met Crypto?

Ik zelf ben begonnen rond juli met de cryptocurrency markt, het ”klikte” direct en ben er sindsdien zeer actief mee bezig.


Wat is het doel van de groep?

Ons doel is, als groep ieders persoonlijke doelen helpen te bereiken en mensen te adviseren met traden. Of het nu beginners zijn of niet, bij ons zijn ze aan het goede adres.

 

Hoe zou je jullie community omschrijven en wat zou je tegen ze willen zeggen?

Dat is een mooie vraag! ik zou onze community willen omschrijven als een hechte groep die begonnen zijn als collega traders. Inmiddels zijn velen vrienden geworden, die elkaar van cruciaal nieuws en informatie voorzien.

 

Wat onderscheid een goede signal groep van de minder goede?

Een goede signal groep houdt onder andere een spreadsheet bij van alle signals die er gegeven zijn. De goede en de minder goede signalen! Wij houden alles bij zodat iedereen de resultaten kan inzien, nadat je een groep joint, is alles terug te zien. Hier uit kan je opmaken dat wij niet met losse flodders schieten.


Hoe kijk je aan tegen de toekomst van cryptocurrency en wat voor rol zie je daar voor Cryptomoon weggelegd?

Ondanks alle negatieve berichten van de mainstream media zie ik voor cryptocurrency een ware revolutie weggelegd! We zijn pas begonnen, een klein gedeelte van de wereldbevolking gebruikt het pas en steeds meer mensen stappen in. Wij hopen als groep mensen te kunnen blijven helpen om de juiste beleggingen te doen.

 

Wij willen meegeven dat Life Of Crypto geen enkele relatie heeft met welke signal groep dan ook en dat wij signal groepen op geen enkele wijze dan ook steunen. Sterker nog, wij willen aangeven dat dit artikel puur informatief is en wij geen investeringsadviezen geven. Daarom is ook “Do Your Own Research” hier van toepassing op.

 

-Life Of Crypto-