NEO ICO Life Of Crypto

“What a time to be in crypto” dat is wat ik de hele dag denk. Ik laat mijn auto staan als ik de deur uit moet, want tegenwoordig vlieg ik! Volgens mij zijn er deze maand vele mensen met mij die aardig hebben geplust. Nu begin ik te merken dat ik een (luxe) probleem heb. Met de aankomende ICO’s wil ik namelijk toch wel investeren. Maar waar in?

 

Ervaring

Tot nu toe heb ik één keer eerder meegedaan aan een ICO. Om eerlijk te zijn is dit mij niet heel goed bevallen. Tot op heden sta ik nog steeds in Bitcoins -20% op mijn originele investering. Ik had het dus een stuk goedkoper kunnen kopen op het moment dat het gelanceerd werd op een exchange. Onder het mom van drie keer is scheepsrecht, kan ik het toch niet laten om het nog een keer te proberen, omdat er zo veel mooie en interessante projecten aankomen.

Mijn oog was uiteindelijk op DeepBrain Chain gevallen, na wat onderzoek was ik enthousiast geraakt en wilde ik meedoen. Tegenwoordig is het in veel gevallen verplicht om een KYC (Know Your Customer) procedure te volgen. Dit betekent een kopie van je ID of paspoort plus een selfie met het document en natuurlijk het adres van je wallet door sturen. Nadat ik mijzelf had toegevoegd in de DeepBrain Chain Telegram, kwam ik er opeens achter dat ik nooit mijn wallet adres heb moeten doorgeven. En met mij nog vele mensen. Hoe kun je iemand identificeren als het ID of paspoort niet gekoppeld is aan een wallet adres? Dit was uiteindelijke een “big red flag” voor mij en ik besloot niet deel te nemen.

 

Nieuwjaars promotie THEKEY

Nog steeds zoekend naar een ICO, kwam ik erachter dat THEKEY een nieuwjaars actie hield met 25% korting. Nu blijf ik natuurlijk een Hollander en is een korting altijd mooi meegenomen. Bij ons op de website is er al eerder aandacht besteedt aan dit project en het ziet er veelbelovend uit. Ook hier moest ik de KYC procedure doorlopen, inclusief mijn wallet adres erbij. Dit keer moet ik toegeven dat alles professioneel is geregeld. De organisatie is transparant en ook de beheerders van de Telegram staan paraat om al je vragen te beantwoorden. Dit is uiteindelijk de reden geweest om wel te investeren. Ik heb geïnvesteerd in de pre-distribution, deze investeringsronde komt nog voor de ICO. De publieke ICO start in februari.

 

Pechvogel

Alsof het zo moest zijn, ging exact twee dagen later NEO door het dak. Dit betekend dat als iemand nu voor hetzelfde aantal NEO zou investeren, diegene veel meer TKY (THEKEY) tokens krijgt. Dit hebben we aangekaart bij de organisatie en zij zijn druk bezig om te kijken hoe ze dit kunnen compenseren. Al met al veel indicatoren dat dit de juiste ICO keuze is voor mij.

 

Ik zou willen dat ik nog veel meer NEO had, want andere ICO’s waar ik in zou willen investeren zijn NEX en ONTOLOGY. Ik zie NEO nog veel verder stijgen in 2018 dus ik heb drie opties:

  • De kleine zak die ik nog hebben “hodlen”
  • Alles wat ik nog heb aan NEO, in de ICO’s investeren
  • Extra fiat overmaken

 

Meedoen aan een ICO?

Voordat je meedoet aan een ICO, doe dan eerst uitgebreid onderzoek voordat je investeert. Ik stel mijzelf altijd deze vragen.

  • Hoe is de communicatie naar de investeerders?
  • Heeft het bedrijf al een werkend product?
  • Heeft het bedrijf samenwerkingen of aangekondigde samenwerkingen?
  • Hoelang bestaat het bedrijf?
  • Uit welke personen bestaat het team, hebben deze een bewezen track record?

 

Als we kijken naar de groei die NEO het afgelopen jaar heeft meegemaakt, verwacht ik dat een aantal ICO’s dit ook mee gaan maken. Onthoudt wel dat met elke investering risico’s zijn verbonden, dus doe altijd je eigen onderzoek.

 

 

 

Greet Pump

-Life Of Crypto-