Waltonchain life of crypto

Waltonchain (WTC)  is naar buiten gekomen met de mededeling dat de eerste “Childchain” genaamd “Freyrchain” (FREC) gelanceerd is. Op 14 maart is de token verhandelbaar op de exchanges Coinegg en Coinnest.

 

Freyrchain

 

Het doel van Freyrchain is om een ​​gedecentraliseerde digitale bibliotheek van kunstwerken, antiquiteiten en kunstvoorwerpen te creëren die toegankelijk zijn voor een brede kring van kunstliefhebbers. Door middel van de blockchain zorgt het ervoor dat deals tussen kopers en verkopers ten alle tijden transparant en traceerbaar zijn.

In de periode voorafgaand aan de lancering, heeft het team van Freyrchain ruwweg 79GB aan data verzameld. Deze data is te vinden op de blockchain en zal met de tijd verder uitgebreid worden.

 

Partners

 

Het bedrijf is al verschillende samenwerkingen aangegaan met Chineze veilinghuizen. Hieronder vind je de lijst.

  1. Shanghai Baolong Auction
  2. Xiamen Boylede Platform Auction
  3. Fujian Provincial Top Auction

 

Airdrop

 

Voor degene die WTC in hun portfolio hebben ligt er een aidrop in het verschiet. Zorg ervoor dat je minimaal 50 WTC in je wallet  hebt staan voor 21 maart. Op deze dag zal Waltonchain een momentopname maken van alle adressen. WTC tokens op een exchange worden niet meegenomen in de airdrop.

De ratio is 4:1, dus 4 FREC for 1 WTC.

 

-Life Of Crypto-

 

Bron: www.waltonchain.org