Waltconchain

WaltonChain richt zich op een nieuw manier van supply chain management door middel van RFID, blockchain technologie en hun eigen “Value Internet of Things” (VIoT) concept. Volgens WaltonChain zelf wordt uiterlijk 31 oktober de Wallet samen met de “Parent Waltonchain” gelanceerd.

WaltonChain is geïnspireerd door Charlie Walton, de uitvinder van RFID technologie. Het decentraliseert de supply chain door product informatie dat op de Waltonchain is op geslagen transparant voor belanghebbenden te maken. Zodat het slimmer, goedkoper en veiliger wordt.

Denk aan het managen van de import/export keten van producten uit/naar China. Waarbij je op iedere moment in de keten de geschiedenis of status van het product realtime kan opvragen en versturen. Van productie, opslag, logistiek tot eindgebruiker is alle data real time beschikbaar, waardoor de keten efficiënter wordt.

De “Parent Chain” die binnenkort beschikbaar is faciliteert o.a. transacties voor de Walton Coin (WTC), het genereren van smart contracten en accountopslag. De WaltonCoin is de cryptocurrency van de WaltonChain.

 

Masternode

De Wallet die uitkomt zorgt voor opslag van de Walton Coin. Door WTC in de wallet te houden krijg je dividend uitbetaald. Je kan er ook voor kiezen om als “Supernode”(Masternode) te fungeren voor het netwerk, vergelijkbaar met DASH. Je hebt dan 5000 WTC nodig. De masternode opbrengst is afhankelijk van het aantal WTC dat je hebt, je masternode “uptime” en computerkracht. Het exacte aantal is nog niet bekend.

WTC chart
Koers 26 okt. 0.00116098 BTC, $6,81. | Bron: Coinmarketcap

– Life Of Crypto –