Wagerr life of crypto

Wagerr lanceert op 15 januari het langverwachte testnet tegelijkertijd met het mainnet. Dit na een stroef begin in 2017, met veel uitstel en problemen. Als hoofdreden een orkaan die over de Verenigde Staten waaide en het kantoor tijdelijk onbruikbaar maakte. Nu lijkt het erop dat Wagerr weer de goede richting inslaat. Er werden nieuwe developers aangenomen en men is opnieuw aan de slag gegaan.

 

Wagerr

Er zijn veel mensen onder ons die wel eens een gokje wagen of zich bezig houden met voetbal weddenschappen. In een tijdperk waar elk jaar ongeveer $ 400 miljard illegaal vergokt wordt, biedt Wagerr de mogelijkheid om dit voortaan via de blockchain te doen. Dit biedt meer transparantie en veiligheid voor de gokker. Doordat het zelfregulerend en gedecentraliseerd is, is de kans op corruptie hiermee namelijk nihil.

Wagerr Life Of Crypto

Mainnet & testnet

Het Proof Of Stake mainnet (de Wagerr blockchain) dat wordt uitgerold zal gelanceerd worden tegelijkertijd met de Oracle masternodes. De masternodes zorgen er onder andere voor dat gegevens uit de sportwereld worden verzameld en uitkomsten in de blockchain worden vastgelegd en gecontroleerd. Het aantal nodes is beperkt tot 2000 stuks en voor 25000 WGR kun je al een node runnen waarmee je extra WGR kan verdienen als beloning. Daarnaast zal ook de token swap van WGR van het Waves platform naar de Wagerr blockchain beginnen om zo als zelfstandige blockchain te kunnen opereren.

Op het testnet zal een beta versie lopen van de head-to-head (peer-to-peer) weddenschappen. Hiermee kunnen eind gebruikers tegen elkaar gokken, zonder tussenkomst van een centrale partij zoals de TOTO of Unibet. Door het wegvallen van een centrale partij worden fees en quoteringen gunstiger voor de gebruiker. Het doel is om dit tegen het einde van Q1 af te hebben. De vergoeding voor het netwerk met een H2H weddenschap bedraagt 2% van de uitbetaling. De helft hiervan wordt gedistribueerd naar de nodes en de andere helft wordt vernietigd.

Onlangs is het team uitgebreid met nieuwe ontwikkelaars en adviseurs. Met de WK voetbal in het vooruitzicht zal Wagerr alle hens aan dek moeten hebben, aangezien miljoenen mensen wereldwijd graag een gokje willen wagen!

 

 

-Life Of Crypto-

 

Bron: wagerr.com