Verge Life Of Crypto
Verge Life Of Crypto

 

Deze maandag zal Verge (XVG) een aantal vragen beantwoorden. Deze zijn gesteld door de community. De hoofdontwikkelaar van de op privacy gerichte cryptomunt zal in een video die vandaag (5 maart 2018) uitkomt deze zaken bespreken.

 

Vragen voor Verge

De vragen die aan Verge gesteld worden, zijn vooral gericht op hoe zij in de toekomst bepaalde zaken gaan aanpakken. De vragen variëren van koers gerelateerde onderwerpen, zoals een eventuele rebranding, naar of alles op schema ligt voor Q1.

De meeste interessante technische vraag heeft betrekking tot de wallet. Dan met name of deze beschikbaar gaat worden voor mobiel gebruik. Het lang verwachtte wraith protocol werkt nu. Echter zou het een meerwaarde hebben als deze veilige en afgeschermde betalingen van smart phone naar smart phone verstuurd zouden kunnen worden.

 

Hoofdontwikkelaar Verge

Justin Vendetta zoals de hoofdontwikkelaar zich laat noemen, is een artistiek type. Hij kan dan ook worden beschouwd als iemand die het rebelse karakter van de cryptomunt goed vertegenwoordigd. Met een voorliefde voor graffiti en een naam die duidelijk verwijst naar de “V for Vendetta” film van de Kowalski broers. Verge houders zijn waarschijnlijk zeer benieuwd van wat ze kunnen verwachten van het ontwikkelingsteam in de toekomst.

 

Verge nieuws

In ander Verge nieuws, er is een aantal dagen geleden een teaser uit gekomen voor de nieuwe website. Ook deze zal einde Q1 gelanceerd worden.

Eerder al werd bekend gemaakt dat Verge gaat samenwerken met Come2us. Dit om “ingame” betalingen mogelijk te maken.

 

-Life Of Crypto-

Bron: Twitter