Verge Life Of Crypto
Verge Life Of Crypto

Wij hebben reeds al bericht over de groeiende interesse voor Verge (XVG) en wat zij exact doen. De laatste tijd is er veel aandacht geweest. Dit omdat de prijs flink is gestegen de afgelopen dagen.

Maar er staan echter nog een aantal mooie zaken te gebeuren de komende weken. Ten eerste zal het Wraith Protocol worden vrijgegeven voor het einde van het jaar. Met dit protocol kan je schakelen tussen transacties met een privé of openbaar grootboek. Als je kiest voor een privé grootboek is de transactie data niet zichtbaar in blockchain explorer.

 

Verge minen

Verder zal er meer informatie komen over de mining. Er zal namelijk een mining handleiding worden uitgebracht. Daarnaast wordt er ook meer bekend over de mining pool. Door het minen in een pool deelt men de kracht van processoren over een network. Verge geeft aan een groot voorstander van Proof-of-Work te zijn, in onderstaand statement.

“Is Verge POW or POS?

Verge is 100% POW (Proof of Work). We believe POS (Proof of Stake) systems unfairly benefit the users who have the most coins; making it so the rich get richer. This is also currently an issue with traditional fiat currencies (eg. USD).”

 

Het is mogelijk je munten met verschillende mining apparatuur te vergaren, dit komt door dat zij gebruik maken van verschillende hashing algoritmen.

Wij blijven Verge in de gaten houden omdat wij het een interessant project vinden. Een beetje crypto, zoals crypto bedoeld is.

 

-Life Of Crypto-

Bron: https://vergecurrency.com/langs/nl/