Verge (XVG)
Verge (XVG)

De laatste tijd hoor en lees je steeds meer over Verge (XVG). Degenen die al langer in crypto’s zitten kennen de munt natuurlijk al. Even kort voor wie het nog niet kent. Verge is een veilige en anonieme cryptocurrency dat is ontworpen met een focus op privacy, lage fee’s en snelheid. Hiermee is het vergelijkbaar met Monero, Dash en Pivx, echter maakt Verge gebruik van TOR om de privacy te waarborgen. Dit is ook waarom ze zelf beweren dat de Verge transacties niet te traceren zijn.

 

“Bitcoin is great, but if ‘it’s not private, it’s not safe’” Verge

 

Verge Wraith protocol

De anonieme cryptocurrency brengt 6 november de Wraith protocol uit. Hiermee kan je schakelen tussen transacties met een privé of openbaar grootboek. Als je kiest voor een privé grootboek is de transactie data niet in blockchain Explorer zichtbaar.

Atomic Swap

De volgende stap is het realiseren van Atomic Swap ondersteuningen. Atomic swap zorgt er voor dat twee personen verschillende crypto’s kunnen verhandelen zonder tussenkomst van een intermediair, zoals een exchange. Tevens gaat Verge ervoor zorgen dat je met minimale technische kennis kan beginnen met minen thuis op de computer. De roadmap laat nog meer ontwikkelingen zien voor dit jaar.

Verge (XVG) roadmap 2017
Roadmap 2017
De community

Het team breidt zich snel uit evenals de snel groeiende community.

1. The Telegram Channel meer dan 6000 members.
2. The Official Twitter Channel nadert 28000 followers.
3. Aantal Facebook volgers  nadert 5000

 

“Community is the greatest asset of Verge” Michael Stollaire Marketing teamlid in een interview

 

De steeds groter wordende Verge community zal nog vaker van zich laten horen in Cryptoland.

 

– Life Of Crypto – 

 

 

Bron en afbeelding: https://medium.com/verge-currency-xvg