VeChain rebrand Life Of Crypto
VeChain Life Of Crypto

De van origine Chinese matrassen en “smart bedding” fabrikant Mlily, heeft een samenwerkingsverband met VeChain gesloten. In de rij van indrukwekkende samenwerkingen van dit blockchain supply chain management initiatief, is Mlily de volgende partner van VeChain. Mlily is een international speler op de markt voor slaapcomfort producten. Zij opereren in China, VS, Australië, Ierland, Japan en Canada. Tevens is het een sponsor van voetbalclub Manchester United.

VeChain Life Of Crypto

Afbeelding: www.manutd.com

Mlily zal gebruik maken van VeChain’s Thor “Proof of Origin, Proof of Authenticity en supply chain management”. Dit om namaakproducten en fraude te voorkomen. Naar schatting zullen er minstens 20 miljoen RFID chips van Vechain per jaar worden toegevoegd aan de Mlily producten. Dit zal in ieder geval voor de komende vijf jaar gebeuren.

Visie van China

Het partnership ligt in de lijn der verwachting van de Chinese overheid. Zij stellen veel subsidie geld beschikbaar. Dit speciaal om fraude en nep producten aan te pakken. Chinezen zullen in de toekomst zich geen zorgen meer hoeven te maken dat ze op namaak Mlily matrassen zullen slapen.

 

 

-Life Of Crypto-

 

Bron: https://medium.com/@vechainofficial/vechain-partners-with-healthcare-co-ltd-84bba69c95fb