VeChain rebrand Life Of Crypto
VeChain Life Of Crypto

Op 26 februari start het langverwachte “rebrand event” van VeChain. Sinds dit is aangekondigd zijn de verwachtingen hoog, vele investeerders hebben naar aanloop van dit event hun positie in VeChain verhoogd. Of dit event de verwachte prijsstijging tot gevolg heeft is nog maar de vraag, maar dat VeChain wederom in de spotlight staat is een feit. Het bedrijf is inmiddels vermaard om zijn goede marketing.

 

Live rebrand event

Het rebrand event is live te volgen via het YouTube account van VeChain en dus ook op Life Of Crypto. Het begint op maandag 26 februari om 09:30 uur.

 

Ask Me Anything (AMA)

Op 23 februari heeft de “Chief Technology Officer” van VeChain, Gu Jianliang antwoord gegeven op een aantal belangrijke vragen gesteld door de community.

  1. Hardware gerelateerde vragen (Deel 1 | Deel 2)
  2. Software gerelateerde vragen (Deel 1 | Deel 2)
  3. Bedrijfsgerelateerde vragen
  4. De bezorgdheid van de gemeenschap over eventuele concurrenten en zogenaamde concurrerende projecten bespreken.

Door de vele vragen en de uitgebreide antwoorden is niet alles verwerkt in één persbericht. In het eerste bericht worden de hardware gerelateerde vragen beantwoordt. De antwoorden hierop kun je hier vinden in deel één. Er kan dus nog meer nieuws verwacht worden de komende tijd.

Coinnest

Op dezelfde dag dat het event gehouden wordt, zal VeChain verhandelbaar zijn op de Koreaanse exchange Coinnest. Dit zal wellicht ook een positief effect op de waarde. Vaak is het zo dat na een dergelijke grote aankondiging als de rebrand, de munt gedumpt wordt. Wellicht dat met de stijging van het handelsvolume door de listing op Coinnest dit stabieler zal blijven. Daarnaast is het de eerste keer dat het handelspaar VET/KRW beschikbaar is. Zo kan er dus met de Koreaanse munt, direct VET worden aangeschaft.

Update

Inmiddels is het event geweest en is er een uitgebreide analyse beschikbaar van wat er is verteld in deze link.

 

-Life Of Crypto-