Vechain Life of Crypto

Met iets meer dan een week te gaan tot de rebranding op 26 februari 2018, is er een video verschenen met een uitleg van het Vechain product. In een “Sneak preview” worden een aantal update gedeeld.

 

De Sneak preview

Het filmpje begint met een introductie vanuit de receptie van het Vechain kantoor, waar de receptioniste het erg koud schijnt te hebben. Daarna gaat men over naar een korte preview van het IoT demosysteem. Dit systeem staat in contact met de RFID chip van het bedrijf.

Daarnaast wordt er een korte demonstratie gegeven van apparaat dat automatisch, op bestelling en zonder tussenkomst van mensen de RFID chips produceert. Hier zijn ook al taloze gebruiksvoorbeelden van, zoals bijvoorbeeld in dit artikel.

Na de apotheose in januari heeft VeChain constant korte updates gegeven van de vooruitgang. Er wordt door de community veel verwacht van de rebranding. Het bedrijf had de lat immers zelf al hoog gelegd met de aankondiging.

“This shift in events will not go in vain, this change allows us to showcase just how powerful VeChain Thor’s ecosystem is becoming during the rebranding process.”

De grootste anticipatie van degene met een zak VEN, gaat echter uit naar het moment dat zij voor het “staken” een soort dividend gaan ontvangen. Dit in de vorm van Thor. Het genereren van deze munt, staat gepland voor uiterlijk 30 juni 2018.

 

 

-LifeOfCrypto-

Bron: www.twitter.com