Vechain Life Of Crypto

Tijdens de “Ask Me Anything” van Vechain in Tokyo zijn er een aantal samenwerkingen bevestigd met grote namen uit verschillende industrieën. Deze token die speciaal is ontwikkeld voor supply chain management met uitstekende track & trace mogelijkheden. Dat maakt hem perfect voor bedrijven waarvan de levensader bestaat uit transport van goederen van A naar B en soms zelfs C.

Voor een land als China, dat natuurlijk vooral leeft van zijn export van consumptie goederen is een dergelijk systeem perfect. Net als Walton Chain, de concurrent van Vechain leveren zij een product dat ongeëvenaarde veranderingen zou kunnen gaan brengen in de supply chain en logistiek branche. Zo is het straks makkelijker om namaak goederen te onderscheppen. Daarnaast kan het ook gebruikt worden voor de opslag en uitwisseling van data. Zo kan men straks in de auto industrie gegevens bij houden over onderhoudsbeurten van auto’s. Dat gaat tegenwoordig nog vaak schriftelijk, als je straks een tweedehands auto koopt, staat al deze informatie in de chain.

 

“Buy The Rumour”

De voorlopig bekendgemaakte namen zijn onder andere Givenchy, Price Waterhouse Coopers, Kuehne & Nagel  en Renault. Daarnaast werd gehint op een Duits automerk waar de gesprekken al ver mee zijn gevorderd, deze zou beginnen met een “B”. Dit maakt het aantal opties niet bijzonder groot, dus wij zetten ons geld op BMW. Daarnaast zegt Vechain ook bezig te zijn met meer Fashion bedrijven, waaronder een bedrijf in zonnebrillen. 

De AMA is in zijn volledigheid terug te zien op de Facebook pagina van Vechain, dit is de link.

Wij hebben weleens kwalitatief betere video’s gezien. O
p één of andere manier schijnt dit te horen bij dergelijke presentaties. Over het algemeen zegt het gelukkig vaak weinig over de kwaliteit van het product. Maar zegt het meer over hoeveel geld er naar marketing gaat en hoeveel naar de research en development afdeling. 

Later deze week zullen wij een vergelijking maken tussen WTC en VEN en deze online posten.

Huidige koers Vechain (VEN) Coinmarketcap. Te koop op HITBTC

 

 

– Life Of Crypto –