Vechain Life of Crypto

Dat Vechain in een uptrend zit als enige tijd zichtbaar, waar deze lange tijd rond de $0,30 bleef hangen is de lang verwachtte spurt omhoog eindelijk ingezet. Op het moment van schrijven is deze rond de $1,00. VEN is inmiddels te koop op Binance, Kucoin en HitBTC.

De weg omhoog is ingeslagen na het bericht vanaf het moment dat de aankonding (Apotheosis) werd gedaan. Wij hebben hier reeds over bericht en dat is hier te lezen. Volgens velen is dit een ondergewaardeerde parel. Echter is de vraag hoeveel de tokens waard zullen worden, met name door de hoge supply. Deze ligt namelijk op de 867,162,633 VEN. Daarvan zijn erop dit moment 277,162,633 van in circulatie

 

Vechain speculaties.

Op 31 december zal VEN worden toegevoegd aan een nieuwe exchange. Welke dat is wordt flink over gespeculeerd. Bittrex wordt veel genoemd, maar dit kan ook onder de categorie “wishfull thinking” vallen. Een maand later op 31 januari bij een presentatie in London zal men een nieuw partnership bekend maken. De reeds geconfirmeerde samenwerkingen zijn hier en hier na te lezen.

Eerder al werden er partnerships bekend gemaakt met Price Waterhouse Coopers en Kuehne & Nagel. Als meest recente kwam daar ook Renault nog bij. Welke gigant zich nu weer aan Vechain heeft gekoppeld is nog niet bekend, maar de lat is reeds hoog gelegd. Wij blijven de ontwikkelingen nauwgezet volgen.

 

-LifeOfCrypto-
Bron: 
https://medium.com/@vechainofficial/vechain-apotheosis-the-beginning-d9f0fdbdc910