Aphelion Life Of Crypto

Aphelion is de tweede ICO op NEO na RedPulse (RPX). Nadat de Nederlandse Autoriteit Financiele Markten al voor ICO’s waarschuwde, gaan er voor dit project steeds meer rode vlaggen zwaaien. De eerste ICO ronde is op 15-11-2017 afgelopen en er is op dit moment 9% verkocht van de totale supply die rond de 22 miljoen ligt.

Doel van Aphelion

Het doel van deze start up is een peer-to-peer trading platform te leveren waarin je direct tokens kan uitwisselen door middel van smart contracts. Deze transactie wordt Distributed Exchange Asset Ledger genoemd, oftewel DEAL. Meer informatie is te vinden in de whitepaper van Alphelion.

De DApp (Decentralized Application) die Aphelion zegt te gaan opzetten, zou een budget nodig hebben van 30 miljoen dollar. Of twee miljoen dollar.

Inderdaad geeft Aphelion aan tussen de twee en dertig miljoen dollar nodig te hebben om de app te ontwikkelen. Dit is een bijzonder ruime marge en geeft stof tot nadenken. Dat daarnaast het bedrijf is gevestigd op St. Kitts en Nevis, een klein eiland naast de Bahama’s dat niet bekend staat om zijn goede internet verbinding, geeft ook te denken. Het developement team van Aphelion heeft wel geteld twee vaste team leden en een aantal adviseurs. Tussen deze advisors zit één developer.

Een enthousiast lid van de crypto community stelde het team achter Aphelion de broodnodige vragen. Deze zijn hier te vinden.

Conclusie

Er zijn genoeg voorbeelden van geweldige ICO’s met revolutionaire ideeen. Dergelijke start ups kunnen in de toekomst de nieuwe Google of Microsoft worden. Daarnaast zijn er genoeg voorbeelden van zeer lucratieve ICO’s. Echter lijkt het er op dit moment op dat Aphelion daar niet één van is. Zoals bij elke investering is het verstandig goed te kijken naar waar je je geld in stopt.

 

-life of crypto-

bron: aphelion.com