TRON Life Of Crypto

Gebruikers van exchange Binance kunnen binnenkort een nieuwe coin verwachten in hun account. Dit geldt voor degene die tenminste één transactie hebben uitgevoerd en een vermogen hebben wat gelijk staat aan of groter is dan 0.003 BTC. Op 14 november lanceert Tron (TRX) namelijk een airdrop. Het aantal TRX tokens dat uitgedeeld wordt, komt neer op 500 per gebruiker.

Wat is een airdrop?

Een airdrop kun je zien als een groeistrategie, dit wordt gebruikt om de altcoin onder de aandacht te brengen bij potentiële investeerders. Kleine aantallen van de Altcoin worden gratis weggegeven om zodoende een community te creëren. Uiteindelijk hopen ze natuurlijk dat er extra bijgekocht wordt.

Tron

TRON is een open-source platform op de blockchain dat zich focust op de wereldwijde digitale entertainment industrie. Denk hierbij aan liveshows, sociale netwerken, online casino’s en games, evenals mobiele games. Doordat het gedecentraliseerd en op de blockchain is verbetert TRON digitale entertainmentplatforms over de hele wereld door functies voor betaling, ontwikkeling, opslag en het delen van kredieten aan te bieden.

 

 

-Life Of Crypto-