TRON Life Of Crypto

Justin Sun de oprichter van de blockchain voor de entertainment Tron (TRX), maakt er een grote show van. Het begon met aankondigingen op Twitter, waar hij centraal op de foto staat. Daarin werd vermeld dat er 6 januari een stream is waarin Justn Sun nieuwe samenwerkingen gaat aankondigen. Daarnaast zal de voortgang van zijn bedrijf worden besproken. Eind 2017 werd er ook al meer informatie vrijgegeven over het maken van Dapp’s op de Tron chain.

 

Enkele punten waar Justin op in ging waren dat hij Tron ziet als concurrent van centralisatie en hij noemde expliciet Alibaba, één van China grootste en machtigste bedrijven.

Sun zijn bedrijf heeft een investering gedaan in game.com, maar hij is hier zelf niet verantwoordelijk voor. De grote aankondiging van samenwerkingen vielen tegen. Sun vertelde dat er 5 bedrijven zijn, maar kon niet verder in gaan op namen vanwege gemaakte afspraken. Hij voegde toe dat hij op zijn vingers was getikt door zijn PR manager, omdat hij teveel informatie vrij gaf over aankomende samenwerkingen.

 

San Fransisco

Dit Chinese blockchain project heeft onlangs ook zijn vleugels gespreid en heeft een kantoor in de Verenigde Staten geopend. Dit laat zien dat Justin Sun graag zijn bekendheid buiten China wilt uitbreiden. Een saillant detail is dat de plaats waar Tron staat geregistreerd in Delaware San Mateo, San Fransisco, een plek waar veel Tech organisaties zijn gevestigd met een firma vanwege de belastingen.

 


-Life Of Crypto-