TRON Life Of Crypto
TRON Life Of Crypto

De oprichter van TRON (TRX), Justin Sun, verkondigde dat het op 29 december met een Dapps (decentrale apps) platform komt, dat gebruik maakt van smart contracts. TRON is een blockchain voor de entertainment industrie. Het biedt de mogelijkheid om transacties te automatiseren en op te slaan in de blockchain. De maker van de content zal eigendomschap behouden en wordt decentraal opgeslagen. Het zal door middel van de Dapps nieuwe mogelijkheden bieden om de voordelen van blockchain te laten integreren met de entertainment branche.

“We will have a revolutionary smart contract and Dapps platform open source at Dec. 29th” aldus Justin Sun.

Naast het bovenstaande kondigde het vandaag ook aan dat er 24 december een nieuwe samenwerking bekend wordt gemaakt. Wat zorgt voor 10 miljoen nieuwe gebruiker van het TRON netwerk.

Toekomst van TRON

In een recente stream van Justin Sun op Twitter, sprak hij over de toekomst van dit entertainment blockchain project. Hij gaf onder andere aan dat TRX op de meeste grote exchanges verkrijgbaar gaat zijn in 2018. Een Dapp op het TRON netwerk, vergelijkbaar met CryptoKitties en andere games staan klaar om uitgerold te worden. Naast nog vele andere samenwerkingen die op de agenda staan, verkondigde Justin Sun ook dat er in het eerste kwartaal van 2018 een “Coin Burn” plaats zal vinden. Tijdens de Coin Burn zal er een deel van de TRX worden “verbrandt”, waardoor er minder in omloop zullen zijn.

 

 

-Life Of Crypto-