Cryptocurrency Life Of Crypto
Cryptocurrency Life Of Crypto

Na Bittrex, is Binance de volgende grote exchange die (tijdelijk) geen nieuwe aanmeldingen meer toelaat. Gisteren (4-jan-18) heeft de site gemeld dat nieuwe inschrijvingen op het cryptocurrency handelsplatform niet meer mogelijk zijn. Binance bestaat nog geen jaar. Zij zijn in korte tijd één van de bekendere exchanges geworden. Maar heeft dus een tijdelijke stop dus moeten instellen.

Meerdere exchanges hebben last van de grote toestroom van nieuwe geïnteresseerden, waardoor gebruikers niet meer kunnen inloggen of het handelsplatformen werkt langzamer dan normaal. Dit is geen nieuw fenomeen, maar het is wel opmerkelijk dat het steeds vaker voorkomt.

Kucoin lag Life Of Crypto
Ongepland onderhoud op Kucoin.com duurde langer dan aangegeven.

Marketcap $768 miljard cryptocurrency

Kijk maar eens in je directe omgeving, er zijn vast meer bekende die het over cryptocurrencies hebben. Deze nieuwe groep crypto enthousiastelingen hebben een directe financiële impact. De marketcap staat namelijk op een record hoogte. De afgelopen week is er meer dan $ 200 miljard in cryptocurrency gestroomd. Een totaal van $ 768 miljard op het moment van schrijven.

marketcap Life Of Crypto

 

-Life Of Crypto-

 

 

Bron: coinmarketcap.com, Kucoin
Afbeelding: Pexels, coinmarketcap.com