The Key Life Of Crypto

In navolging van het nieuws dat THEKEY (TKY) per 6 februari verhandelbaar zal zijn op Kucoin, is het bedrijf naar buiten gekomen met een nieuwe samenwerking met Heilongjiang Provinciaal Bureau voor Sociale Verzekeringen.

 

Heilongjiang

Heilongjiang is een in China gevestigde provincie. Met de steun van het bureau wilt THEKEY een gloednieuw sociaal systeem ontwikkelen voor de 38 miljoen inwoners. Door middel van DMI (Dynamic Multi-Dimension Identification) wordt het aankopen van medicijnen een stuk gemakkelijker.

 

Oplossing

Veel chinezen maken gebruik van een sociale verzekeringskaart. Deze kaart is verplicht en geeft toegang tot zeer gesubsidieerde medische hulp. Bij verlies van deze kaart of incomplete informatie hebben hulpbehoevenden een groot probleem. THEKEY heeft hier de oplossing voor bedacht genaamd: Online Medicine Purchase -service. Deze service gecombineerd met de DMI technologie aan de achterkant, zorgt ervoor dat alle problemen met de sociale verzekeringskaart worden geëlimineerd. Daarnaast is het aankoop proces van medicijnen nu volledig open en traceerbaar.

Wil je graag meer over deze materie weten klik dan op deze link.

 

Ontwikkeling

THEKEY heeft op dit moment toegang tot de overheidsgegevens van 210 miljoen Chinese inwoners verspreid over 66 steden. Met de nieuwe gegevens van 38 miljoen inwoners maakt het bedrijf stappen in de goede richting om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen. Het doel is om de komende tijd de gegevens van 500 miljoen inwoners te bemachtigen.

 

-Life Of Crypto-