Binance Life Of Crypto

De 6e editie van “community coin of the month” op exchange Binance loopt bijna ten einde, en het is een ware strijd geworden tussen Elastos en WePower. De community krijgt de kans om op zijn of haar favoriete munt te stemmen en de cryptomunt met de meeste stemmen zal gelist worden op Binance.

David tegen Goliath

Het verhaal doet erg denken aan de strijd tussen David en Goliath. Als er gekeken wordt naar het aantal members van WePower (50k+) op Telegram Messenger vergeleken bij Elastos (10k+) zou je denken dat het een gelopen race zou zijn. Echter niets is minder waar. Op het moment van schrijven staat Elastos met stipt op nummer 1.

Incentive

Met nog ongeveer 35 uur te gaan doen beide partijen er alles aan om te winnen. Beide partijen zijn met een “incentive” naar buiten gekomen.

WePower (WPR):

– The 200 WPR will be credited only WHEN WePower wins the Vote

– 2 random person will receive 10k WPR and 5k WPR in case of win

Elke persoon die een stem uitbrengt op WePower en een bewijs (foto) hiervan opstuurt krijgt bij winst 200 WPR op zijn account bijgeschreven. Daarnaast ontvangen 2 willekeurige personen nog eens 10k WPR en 5k WPR.

 

Elastos (ELA)

1240 ELA GIVEAWAY:

Elastos is in the race to win the Binance community vote and we need your help. Event: After Feb 25th, we will pick some winners. 1 random person will get 200 ELA, 2 random people will get 100 ELA each, 4 random people get 50 ELA each, 10 random people get 10 ELA each, 20 random people get 2 ELA each and 1000 random people get 0.5 ELA each.

Ook hier gelden dezelfde regels, iedereen die een stem uitbrengt moet hier een foto van maken en opsturen als bewijs. Het grote verschil met WePower is dat zij alleen uitbetalen bij een eventuele winst en Elastos keert de incentive ook bij verlies uit.

Wie de uiteindelijke winnaar zal zijn laat nog even op zich wachten. Maar dat het een spannende race is, is een feit.

-Life Of Crypto-