Naast de samenwerking met Etherdelta heeft Enigma gisteren ook een strategische samenwerking met KyberNetwork bekendgemaakt.
De samenwerking focust zich initieel op initiatieven rond Enigma’s hoofdproduct, Catalyst, een machine learning investerings- en handelsplatform voor digitale assets. KyberNetwork zal hoofdzakelijk data leveren en de exchange diensten beschikbaar stellen. Op lange termijn zullen beide organisaties hun gezamenlijk visie omtrent decentralisatie van cryptocurrency exchanges en blockchain adoptie met initiatieven in verschillende industrieën versterken.

Enigma en KyberNetwork richten zich op een nieuwe manier hoe data wordt gebruikt, door de volledige potentie van blockchain economie op te zoeken.
Het aantal cryptocurrencies zullen in de toekomst alleen maar toe nemen, nu dit meer aandacht krijgt en volwassener wordt.

Dankzij de samenwerking tussen Enigma en KyberNetwork willen de twee bedrijven een “state of the art” infrastructuur voor transacties van cryptocurrencies leveren.

Huidige Enigma (ENG) koers: 0.00007780 BTC, $ 0,46 . Te koop op Binance
Huidige Kyber (KNC) koers: 0.00017524 BTC, $ 1,04. Te koop op Binance

Charts
Enigma
Huidige Enigma (ENG) koers: 0.00007780 BTC, $ 0,46 | Bron: Coinmarketcap.com
Kyber
Huidige Kyber (KNC) koers: 0.00017524 BTC, $ 1,04 | Bron: Coinmarketcap.com

– Life Of Crypto –