Request Network Life Of Crypto
Request Network

In de project update van begin deze maand heeft Request Network een aantal zaken bekend gemaakt. Hiervan was de meest opvallende dat zij op de vingers zijn getikt voor wat betreft de samenwerking met ING. Zie hieronder het bericht:

We will remove the ING Ventures logo from our website. After a discussion with their legal department, they asked us to communicate that they solely backed Moneytis but were not involved with Request since they can’t be associated with a project that did an ICO.

 

Wat is Moneytis?

Moneytis is een project dat het goedkoper en makkelijker wil maken om geld naar het buitenland te sturen. Dit doen zij door een platform op te zetten, waar op er competitie is tussen aanbieders voor het faciliteren van het verzenden van geld. Dit drukt uiteraard de kosten. Dit project is ook genomineerd voor een European FinTech award.

Request testnet

Er is ook een update van de roadmap gegeven, hierin zijn een aantal zaken vooruit geschoven. Daarnaast zijn er ook een aantal plannen uitgesteld. Voor 22 december 2017 staat de release van de Request Colossus Testnet in de planning. Dit zal weer een belangrijke mijlpaal zijn in de voortgang van het project. Onderstaand de update van de roadmap.

Request Life Of Crypto

In Q1 van 2018 worden er weer veel nieuwe stappen gemaakt. Daarnaast zal er in week 51 van 2017 weer een update worden gegeven over de voortgang.

-Life Of Crypto-

Bron: 
https://blog.request.network