Zondag 22 oktober 2017 heeft Qlink een AMA (Ask Me Anything) gehouden. In dit topic hebben zij een formeel partnerschap aangekondigd met Neo. Qlink zal ‘s werelds eerste gedecentraliseerde mobiele netwerk ontwikkelen, met als doel:

+ P2P WiFi-netwerkdeling te creëren
+ kosten van het dataverbruik te verlagen
+ snellere contentverdeling mogelijk te maken
+ nieuwe markten aanboren
+ nieuw data-clearingplatform op te zetten tussen de aanbieders.

Voordelen voor investeerders

Qlink zal niet alleen op de Neo blockchain opereren maar ook op die van Ethereum. Dit houdt in dat er naast een Nep5 token, ook een Erc20 token gegenereerd zal worden. Voor degenen die besluiten te investeren in dit concept zijn er een paar voordelen.

+ Tokenhouders hebben toegang tot gratis wifi en gratis data.

+ Tokenhouders ontvangen een aandeel uit de winst van gebruikers van mobiele netwerken en ontvangen ook winst uit een mining power pool gestationeerd in het basisstation van Qlink.

Het kernteam wat zich bezig houdt met de ontwikkeling van Qlink komt van You You Mobile. Dit bedrijf biedt wifi service aan in meer dan 100 landen en werkt samen met 40 telecom maatschappijen wereldwijd.

Allen Li is de CEO van Qlink en ook oprichter van You You Mobile. Als we kijken naar het team en hun ambitie ziet het er veel belovend uit.

Qlink bouwde oorspronkelijk hun dApp op het Ethereum netwerk, maar NEO biedt lagere transactiekosten en de TPS-capaciteit is meer geschikt voor openbaar ketengebruik binnen de telecomindustrie.

Doordat Neo als een concurrent van Ethereum wordt gezien, kan dit besluit van Qlink een mooie ontwikkeling zijn voor Neo.

 

-Life Of Crypto-