Het langverwachte nieuws is uitgekomen. De Thaise groene energie leverancier BCPG heeft een overeenkomst gesloten met Power Ledger (POWR). Het wordt mogelijk om peer-to-peer zelf opgewekte energie te verhandelen in Thailand. Dit is na Australië, het tweede land waar de technologie wordt toegepast. Hett heeft lang geduurd omdat het nieuws namelijk al een keer was uitgesteld. Hier door werden de geruchten alleen maar hardnekkiger.

Door het handelsplatform van PL is het nu mogelijk om zelf opgewekte energie, van bijvoorbeeld zonnepanelen, te verkopen aan andere personen.

Power Ledger BCPG Life Of Crypto

 

Breekt Power Ledger de energiemarkt open?

Power Ledger gebruikt Ethereum blockchain technologie. Dit om een omgeving te creëren waar iedereen energie op een snelle, veilige en eerlijke manier kan kopen en verkopen. Het decentraliseren van de energiehandel geeft mogelijkheden om kosten te verlagen en transparantie te bieden in een gesloten energiemarkt. Power Ledger wilt de huidige situatie goed opschudden door de energiemarkt op de kop te zetten. Wellicht kan dit innovatieve project nog leiden tot het schoner maken van energie.

 

-Life Of Crypto-

 

Bron: medium.com/power-ledger/

Foto: medium.com/power-ledger/