Power Ledger Life Of Crypto

Power Ledger (POWR) is een Australische blockchain start up en biedt de mogelijkheid om eigen opgewekte energie te verhandelen door middel van blockchain technologie. Hiermee kan je wereldwijd peer-to-peer energie verkopen.
Nu kan je alleen je energieoverschot van je zonnepanelen opslaan of verkopen aan de energie maatschappij.  POWR maakt het mogelijk om het overschot te verkopen aan anderen personen. Het Australische bedrijf wilt zo de huidige energiemarkt open breken.

Partnership met Thaise energie maatschappij

Power Ledger heeft onofficieel aangekondigd een contract met een Thaise energiemaatschappij te hebben getekend. De naam zal maandag officieel naar buiten worden gebracht. Naast Thailand kijkt Power Ledger ook naar de mogelijkheden met andere partners om dit initiatief wereldwijd uit te rollen.

Een voorbeeld van een toepassing is je energie verkopen aan elektrische auto’s. De Australische overheid heeft $ 8 miljoen subsidie uitgetrokken om een test te doen in de stad Fremantle. Dit bedrag wordt gebruikt om de blockchain technologie van Power Ledger en data analyse in te zetten bij de distributie van energie.

The Power Ledger Platform project in Fremantle Australië

 

 

-Life Of Crypto-

 

Bronnen: 
https://web.powerledger.io/mediarelease/
https://twitter.com/hellenoreilly/status/933309119460646912