china guard

In navolging van het bericht van de People’s Bank of China, lanceert de centrale bank een blockchain platform. De bank’s Hangzhou Blockchain Research Institute, ook wel bekend als de Zhongchao Blockchain Research Institute, presenteerde zijn “Blockchain Registry Open Platform” (BROP) tijdens de Global Financial Science and Technology Summit in Hangzhou afgelopen maandag.

Dit Chinese blockchain platform richt zich op het verminderen van de bureaucratie in het Aziatische land. De BROP is een open platform om intellectuele eigendommen te digitaliseren op de blockchain. Het platform is beschikbaar voor partners om identiteits, waarde en eigendomspapieren digitaal te maken. Het is van plan verifieerbare en veilige eigendomsregisters en informatie over openbare diensten te verstrekken.

 

22 patenten

De Zhongchao Blockchain Technology Research Institute is een blockchain voorloper in China. Tencent News publiceerde dat dit instituut al meer dan 22 blockchain patenten in bezit heeft. Zhongchao staat als 18e genoteerd in de ranglijst van de 2017 Global Blockchain Enterprise Patent Rankings van IPRdaily. Alibaba staat op nummer één van de 100 op de lijst.

 

-Life Of Crypto-

 

Bron: Technode