Ripple Life Of Crypto Cryptocurrency

Aan de lange lijst van partners, heeft Ripple (XRP) vijf nieuwe mogen toevoegen. Twee van deze bedrijven bieden betalingsoplossingen aan. De financiële organisaties kunnen via het RippleNet makkelijkere en goedkopere transacties naar China aanbieden voor hun klanten.

De bedrijven BeeTech uit Brazilië en Zip Remit uit Canada gaan gebruik maken van de xVia oplossing. Dit zorgt er voor dat men betalingen kan zenden over verschillende netwerken, met gebruik van één interface. Daarnaast kan men ook documenten toevoegen, zoals bijvoorbeeld facturen.

 

Ripple interessant voor opkomende markten

De opkomende markten zoals India en Brazilië zijn voor Ripple zeer interessant. Soms is het overmaken van geld naar dergelijke regio’s nog niet soepel geregeld. Daar liggen dan ook de groei mogelijkheid voor deze blockchain oplossing.

Zo gaan Itaú Unibanco, Brazilië zijn grootste private bank en IndusInd, de grootste bank van Zuid-Amerika gebruik maken van de xCurrent oplossing. Deze functie van RippleNet zorgt voor end-to-end traceerbaarheid van betalingen over de grens. Ook InstaReM, een grote Singaporese speler gaat hier gebruik van maken. Door de nieuwe samenwerkingen verstevigt Ripple zijn positie in deze opkomende markten.

-Life Of Crypto-

Bron:
https://ripple.com/insights/ripplenet-strengthens-emerging-markets-access-into-india-brazil-and-china/