Over Ons

Leuk dat je op Life Of Crypto kijkt voor je crypto nieuws en updates!

Life Of Crypto is opgericht door een groep jonge enthousiastelingen, met als doel je zo goed en volledig mogelijk te informeren over de crypto wereld. Wij willen via dit platform informatie aanbieden in de vorm van nieuws, handleidingen en opinie stukken.

Lees hier onder verder om meer over de auteurs te weten te komen.

Wij helpen je graag op weg!

Volg ook onze social media kanalen.

Facebook
Twitter
Instagram
Telegram [NL] Crypto Chat

 

– Life Of Crypto –

 

We stellen ons graag voor

 

Aad Derivaat

Begin 2014 kwam ik in aanraking met cryptocurrencies. Toen kreeg ik Bitcoins aangeboden. Helaas was ik toen niet aangehaakt, maar sinds dat moment ben ik mij meer gaan verdiepen in de wondere wereld van blockchain en crypto’s. Januari 2016, als rookie, mijn eerste Guldens (NLG) gekocht en sindsdien ben ik “hooked” en heb heel wat ervaring in swingtraden en de technologie opgedaan en mijn portfolio verder uitgebouwd.

 

CeesCoin

Crypto enthousiast werd ik op mijn 31e, ongeveer een jaar geleden. Mijn gateway coin was de Gulden. Vanaf dat moment was mijn interesse gewekt. Verschillende emotionele achtbanen, euforische momenten en diepe depressies later, vind ik dat ik genoeg ervaring heb opgedaan om iets te schrijven en te vinden van de wereld van het digitale geld.

Opgegroeid onder de rook van Schiphol en naast de grootste bloemenveiling ter wereld was er altijd al interesse in logistieke ketens. Hier werd denk ik de basis gelegd voor mijn bovengemiddelde interesse in de digitale. Tussen de verschillende ketens door, probeer ik een balans te vinden tussen de andere zaken die ik leuk vind, zoals concerten bezoeken, voetbal en reizen. Daarnaast heb ik ook meerdere nerdish tendencies, namelijk gamen en boeken lezen.

 

Greet Pump

Een 29 jarige belegger die deze ontwikkelingen als een geweldige kans ziet. Waar je voorheen een behoorlijk budget moest hebben om te investeren, kun je nu al met een paar tientjes beginnen. We komen uit een tijd waar sparen voornamelijk via de bank ging, maar anno 2017 is er dus ook voor de kleine portemonnee de kans om een behoorlijk rendement over je spaargeld te krijgen. Life Of Crypto verzameld zoveel mogelijk nieuws, zodat je tot een wel overwogen besluit kunt komen voordat je investeert.

Wil je de eerste stappen zetten naar beleggen of traden in cryptocurrencies? Kijk eens bij de Beginners Guide op deze site en houdt Life Of Crypto in de gaten voor het laatste nieuws.

 

– Life Of Crypto –

 

Wij proberen je zo goed mogelijk op weg te helpen. Op onderstaande adres kan je een kleine donatie in Bitcoin of Ether sturen om Life Of Crypto site te onderhouden. Wij danken je zeer!

Image result for bitcoinBitcoin: 1GfszpFEPmGuyksWEdSscGAft55LSuMCiY

 

Image result for ethereum  Ethereum:  0x0d65456Ca7f42E72e6e45afA0F6De4fe75a90251

 

 

De auteurs van Life Of Crypto willen meegeven dat onze artikelen nooit en te nimmer belegging- of investeringsadviezen zijn, dit zijn enkel onze gedachtes en meningen over de ontwikkelingen en nieuwsberichten. Life Of Crypto accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.