Ontology Life Of Crypto

Ontology zal op 9 maart als eerste te verhandelen zijn op de exchange Huobi.pro. Na vele speculaties is de dag nu eindelijk daar. Investeerders keken uit naar dit moment en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Gisteren 1 maart, op Block 1,974,823 was de “snapshot” van alle NEO wallet adressen. Alle adressen op dat moment met NEO, krijgen 0.2 ONT voor iedere NEO in de wallet in aanloop naar 10 maart. ONT is de token van Ontology.

 

Ontology

ONT is in 2017 gelanceerd door het Chinese bedrijf Onchain, onder andere bekend van het succesvolle NEO. Dit tech bedrijf legt zich toe op het onderzoek, de ontwikkeling en de werking van blockchain-systemen. ONT is een blockchain platform voor gedecentraliseerde trustsystemen in bedrijven. Het zorgt ervoor dat die huidige barriéres voor bedrijven om blockchain technologie te gebruiken worden weggenomen. Waar bedrijven op dit moment specifieke blockchain kennis in huis nodig hebben om de technologie te integreren zal dit niet langer het geval zijn. Dit is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat blockchain technologie wereldwijd gebruikt gaat worden.

 

Huobi

Huobi zal van 9 tot 15 maart een mooie promotie houden omtrent de “listing” van ONT. Voor de dagelijkse traders onder ons valt er een leuk extraatje te verdienen. De Chinese crypto handelsbeurs en Ontology hebben een prijzenpot van twee miljoen ONT ter beschikking gesteld voor de “Trading Volume contest”. Je ontvangt het equivalente van je persoonlijke ONT handelsvolume, met een maximum van 100 ONT. Teven kunnen traders met het meeste handelsvolume prijzen winnen, oplopend tot 300.000 ONT. Hieronder vind je het bericht waar Huobi mee naar buiten is gekomen.

Huobi ont

De verwachtte openingsprijs zal liggen rond de $0,20. Of dit ook daadwerkelijk het geval is zal de tijd leren, maar het geeft investeerders in ieder geval een richtlijn. Binance zal snel volgen met de lancering van ONT. De crypto beurs heeft al aangegeven dat het NEO houders op de site ook ONT gaan ontvangen.

Wil je graag meer informatie over Ontology kijk dan op de website ont.io.

 

-Life Of Crypto-