OmiseGO
Bron: coinreviews.io

Nadat de minister-president van Thailand al de handen had geschud met Omise over het gebruik van Facepay technology. Met daarbij het feit Mcdonalds (Thailand) officieel heeft aangegeven met hen te gaan samenwerken, is er nu een bericht naar buiten gebracht door Hubbii network dat zij het OmiseGo platform zullen gaan integreren.

 

Wat is Hubii?

Hubii is een decentrale content marktplaats dat content levert aan 50 miljoen klanten. Daarnaast handelt het dagelijks miljoenen transacties af over de hele wereld. Op korte termijn wilt het bedrijf deze volumes overplaatsen naar het Hubbii netwerk. Door middel van OmiseGo kunnen zij gebruik maken van schaalbare, slimme contracten (smart contracts). Dit om zodoende problemen rond micro betalingen op te lossen.

“We believe the OmiseGO fully public network and decentralized payment platform will bring an unprecedented level of financial freedom to the content industry,” Vansa Chatikavanij, Managing Director, OmiseGO

Voor sommige startups is het lasting om in korte tijd concrete samenwerkingen aan te gaan. Echter lijkt het voor Omise/OmiseGo “piece of cake”. Dit blockchain project heeft de luxe dat bedrijven hen benaderen in plaats van andersom.

We kunnen wel concluderen dat dit positief nieuws is voor OmiseGO, aangezien het platform nog in de beginfase is en nu al veel aandacht krijgt.

Waar zal dit eindigen?

 

-Life Of Crypto-