Odyssey LifeofCrypto

De ICO van Odyssey (OCN) heeft binnen één dag (22-jan-18) meer dan $50 miljoen dollar binnen gehaald. Dit gebeurde zelfs al tijdens de pre-sale(!). Het Singaporese bedrijf oBike, dat achter de munt zit, geeft de mogelijkheid tot het delen van fietsen. Het bedrijf wil zich toeleggen op de peer-to-peer sharing economie via de blockchain. Betalingen voor het gebruiken van de fietsen kunnen worden gedaan met oCoin. Hoe langer je fietst, hoe meer van de munt je ook zelf genereert. Daarnaast kan met de munt online zaken worden aangeschaft op het entertainment platform van Tron (TRX).

 

Samenwerkingen van Odyssey.

De CEO en Co founder van oBike zei het volgende over de samenwerking met Tron: “”As a tech company, we are dedicated to bringing better value and benefits to our users through constant innovation and mutually beneficial partnerships,”

Bovenstaande is al enige tijd uit en bij sommige volgers zal dit wellicht al bekend zijn. Naast de samenwerking met Tron is op 25 januari 2018 aangekondigd dat men gaat samenwerken met Qtum. Qtum gaat met de technologie die zij hebben, zorgen dat Ocoin kan werken met andere blockchains. Daarnaast zorgen zij voor het kunnen afsluiten van de smart contracts. Momenteel is Odyssey gebaseerd op Ethereum. Het is echter relatief simpel om oCoin open te stellen voor de Qtum chain. Dit zou een verstandig keus zijn aangezien momenteel de schaalbaarheid van deze chain beter is dan van Ethereum. Daarnaast zal ook de transactie fee lager zijn.

Daar over zei Odyssey het volgende: “At ODYSSEY (OCN), we believe in an autonomous and open marketplace that delivers greater efficiency of products and services, while offering reduced operating costs. This exciting collaboration with Qtum will help ODYSSEY (OCN) set the foundations of a seamless, open and robust blockchain system, bringing us closer to making the mass adoption of a crypto-driven economy possible,”

 

Odyssey roadmap LIfeOfCrypto

 

Op 24 januari 2018 is OCN gelist op Kucoin. Hierboven is de roadmap te vinden, met al het moois dat nog in de planning staat

 

-Life Of Crypto-

 

Bron:

www.twitter.com
http://www.valuewalk.com/2018/01/odyssey-ocoin-qtum-blockchain/