Vechain Life Of Crypto

Er was vandaag veel nieuws uit het Vechain kamp. De dag begon met eenTwitter bericht waar een foto in stond met tien Price Waterhouse Coopers senior partners op bezoek bij het Shanghai kantoor van Vechain. Het geeft nogmaals aan dat PWC en Vechain een hechte samenwerking hebben.

 

 

De tweede tweet, was de bekendmaking van de samenwerking met Quoine. Een Singaporees bedrijf achter de exchange QRYPTO. De Ven token is vanaf heden ook daar op te verhandelen. Eerder deze maand werd VEN gereleased op Binance.

 

Madeforgoods & Vechain

 

Als of dit nog niet genoeg was, als absolute klap op de vuurpijl, kwam daar bovenop werd ook nog eens de samenwerking met Madeforgoods bekend gemaakt. Vechain gaat de mogelijkheid om de producten van Madeforgoods te volgen (track&trace) bevorderen. Op dit moment adverteert bijvoorbeeld Madeforgoods met QR code scanning. Dit is een manier van scannen die Vechain inmiddels al overbodig heeft gemaakt, door een chip te ontwikkelen die je niet fysiek hoeft te scannen om hem uit te lezen. Aan de andere kant heeft Madeforgoods weer samenwerkingen met bedrijven als Michelin (bandenfabrikant) en Lane Crawford (De Chinese Bijenkorf).

Er was ook wel iets te merken aan de prijs, op dit moment is deze met ongeveer 10% gestegen sinds de stortvloed aan nieuws. Echter blijft deze opvallend laag in vergelijking met de concurrentie en schommelt deze rond de $0,30. Voor vergelijking met de concurrent WTC verwijzen wij naar het volgende artikel.

 

-Life of Crypto-