NEO Life Of Crypto

NEO is a life and kicking! Dankzij de ICO’s die als paddenstoelen uit de grond schieten en daarna ook nog eens door het dak gaan als ze op de exchange komen. Deepbrain (DBC) is daar een goed voorbeeld van, maar ook Redpulse (RPX) doet het erg goed. Beide munten zijn te vinden op Kucoin. Met onder andere Apex en TheKey nog in het verschiet beloven het roerige tijden te worden. Dan hebben wij het nog niet eens over de 500% groei in dollar waarde, in ongeveer twee maanden.

Het smart economy netwerk is momenteel bezig met een tour door Europa. Onderstaand de data van de meet ups en de locaties.

 

–          London meet up / 10-01-2018
–          Hamburg developer workshop / 11-01-2018
–          Hamburg meet up / 12-01-2018
–          Amsterdam meet up / 13-01-2018

 

NEO meet ups buiten Europa

Na bovenstaande events vliegt men naar Seoul om deel te nemen aan een Blockchain conferentie in de Zuid Koreaanse metropool. De klap op de vuurpijl zal echter aan het einde van de maand plaats vinden in San Francisco, op het event “Blockchain Connect”. Met gast sprekers als Charlie Lee (Litecoin), Patrick Dai (Qtum), Joseph Poon (Plasma en Lightning Network) en Tim Draper (investeerder). Da Hong Fei (CEO NEO) zal daar ook spreken.

Wij zien vooral erg uit naar Amsterdam meet up waar wij uiteraard bij aanwezig zullen zijn. Helaas is deze in zijn geheel uitverkocht. Gelukkig zal dit ook te volgen zijn via een livestream.

-Life Of Crypto-

Bron: www.twitter.com, www.goblockchainconnect.com

1 REACTIE

Comments are closed.