Binance Life of crypto

Volgens de oprichter van de cryptocurreny handelsbeurs Binance, zullen de NEO dApp-tokens binnenkort verhandelbaar zijn op het platform. Dit soort tokens zijn vergelijkbaar met de ERC20 tokens van Ethereum. Dit zijn de tokens die voort komen van de dApps (ICO’s) op deze blockchains. Beiden zijn ingericht volgens een vast protocol. Hierdoor zijn bijvoorbeeld alle Nep5 tokens hetzelfde opgebouwd.

 

McAfee FUD

Actieve handelaren hadden waarschijnlijk al opgemerkt dat op 8 februari Binance niet te bereiken was. Er vond namelijk een update plaats. Enkele “schimmige” markante cryptocurrency figuren, zoals John McAfee verspreidde direct geruchten over een hack. Gelukkig sprak Binance dit direct tegen en gaf het aan upgrades door te voeren. Nagenoeg direct hierna gaf de CEO van Binance Changpeng “CZ” Zhao opheldering. Hij verklaarde dat de “NEP5” tokens van NEO binnenkort te verhandelen zijn op de exchange. Na Kucoin is dit de tweede exchange dat dit gaat aanbieden.

 

Een gevolg van bovenstaande zal zijn dat er veel meer volume gaat stromen in de Nep5 tokens die nu alleen te verhandelen zijn op Kucoin. Grijp daarom je kans en registreer jezelf bij deze exchange.

 

– Life Of Crypto –