NEO Life of Crypto

NEO is hot. Met de ICO’s die op stal staan om te worden los gelaten de komende maanden, is op 13 december de prijs al zo een 20% gestegen. Het hoogste punt was $49,23. Deepbrain is de eerste die gaat aftrappen. Daarna volgen onder andere nog Ontology, NEX en The key.

Na succesvolle bezoeken de afgelopen tijd aan onder andere Silicon Valley, Singapore en Japan lijkt men nu op weg naar Europa. In een Tweet van een NEO enthousiaste Twitteraar, geeft hij aan dat er vanuit het NEO team is aangegeven, dat men naar Amsterdam toe komt.

NEO & Nederland

Eerder al werd bekend dat de NEO bezitters sterk vertegenwoordigd zijn in de Benelux. Vandaar uit bekeken lijkt het een logische keuze. De meetup zal plaats vinden op 13 januari 2018. Één van de sprekers is niemand minder dan Malcolm Lerider, hoofd research & development van NEO. Daarnaast zal ook Dean van Dugteren aanwezig zijn. Hij is lid van het developers team van City of Zion. Hij zal een workshop geven, onder andere over het bouwen van dApp’s. Daarnaast zal oud Huawei software developer en CEO van Qlink, Allen Li een presentatie geven. NEX zal ook worden toegelicht, de decentrale exchange op de NEO chain.

Verder zal er nog een onbevestigde, laatste spreker zijn. Wij hopen van harte dat dit Da Hong Fei zelf zal zijn.

Wat zeker is, is dat wij van LifeOfCrypto aanwezig zullen zijn en hier over verslag zullen uitbrengen.

Wordt vervolgd!

 

-LifeOfCrypto-
Bron:
www.twitter.com