NEO Life Of Crypto

Steeds meer ICO’s melden zich om gebruik te maken van NEO. Nu de ICO template door NEO beschikbaar is gesteld voor het publiek, is het voor startups en bedrijven makkelijker om een ICO op het NEO netwerk uit te voeren. Waar de meeste nu nog kiezen voor Ethereum als blockchain, gaat dit in de loop van tijd naar alle waarschijnlijkheid veranderen. Na onder andere THEKEY (TKY), DeepBrain Chain (DBC),┬áNEON Exchange (NEX) en Ontology is het wachten op de volgende. Door de schaalbaarheid en snelheid van NEO smart economy is het voor start ups en bedrijven interessant om NEO boven Ethereum te verkiezen.

ICO template

De ICO template is de volgende stap van NEO om reguleringsproof te zijn. De Know Your Customer (KYC) procedure is hier in geïmplementeerd. Dit zorgt ervoor dat witwas -en criminelenpraktijken zo veel mogelijk worden tegen gegaan. Wellicht is dit voldoende voor China om de ICO ban op te heffen. Maar voor het Chinese blockchain project is dit niet meer van levensbelang, omdat het zich nu mondiaal wilt gaan profileren. Naast de Verenigde Staten en Rusland, komt NEO ook binnenkort naar Amsterdam.

Volgens kenners gaat NEO Ethereum achterna, zullen zij in de toekomst op gelijke voet opereren en misschien zelfs wel inhalen. Ethereum richt zich voornamelijk op dApps (decentrale applicaties op de blockchain) en anonimiteit. Waar de ander zich richt op de huidige economie en zorgt dat het past in wet -en regelgeving, met de dApps die op de blockchain worden gebouwd. De toekomst zal moeten uitwijzen hoe de twee blockchains zich uiteindelijk gaan ontwikkelen.

 

-Life Of Cyrpto-

Bron: https://themerkle.com/neo-receives-its-first-ico-template/