Nebalus Life Of Crypto
Nebalus Life Of Crypto

De “decentrale Google” Nebalus, een nieuw blockchain platform, heeft vandaag hun testnet gelanceerd. Nebalus (NAS) is opgericht door één van de founders van NEO, Hitters Xu, hij was tevens lange tijd medewerker van Google.

Dit initiatief richt zich op drie pijlers. Meten van waarde distributie, van applicaties en smart contracts. Positieve incentives voor developers in het ecosysteem en het creëren van een zelf evaluerend blockchain systeem.

Zoals Google websites beoordeeld en ranked zorgt Nebalus dat blockchain gebruikers een betere manier van informatie vergaren verkrijgt door middel van Nebalus Rank (NR). Door de waarde te meten in NR kunnen personen makkelijkere zakelijke mogelijkheden verkennen.

 

Proof Of Deviation

Nebalus kan niet geforkt worden en heeft een nieuw eigen algoritme. Het maakt geen gebruik van de bekende Proof Of Work of Proof Of Stake, maar heeft Proof Of Deviation (POD) ontwikkeld. Dit algoritme meet door middel van NR de betrokkenheid van de gebruiker. Aan de hand daarvan worden de betrokkenen in NAS uitbetaald. Dit zorgt er voor dat de supply eerlijker wordt verdeeld. Om de groei van Dapps op de blockchain te stimuleren, heeft dit platform een incentive model voor developers ontwikkeld, de Developer Incentive Protocol (DIP). Actieve developers worden beloond met hogere Nebulas Ranks, dat weer resulteert in meer uitbetaalde NAS.

Wil je meer te weten komen over dit revolutionair project? Klik dan hier.

 

-Life Of Crypto-

 

Bron: https://medium.com/@nebulasio/nebulas-testnet-launched-430eb5176d9e