Microsoft Onchain Life Of Crypto

Onchain het bedrijf achter NEO en Ontology is door Microsoft geselecteerd om deel uit te maken van Microsoft Accelerator.

Microsoft Accelerator

Microsoft Accelerator is opgericht door Microsoft om veelbelovende bedrijven/start-ups te helpen bij het verder ontwikkelen van het bedrijf. Tweemaal per jaar worden er 15 tot 20 bedrijven uitgekozen om deel te nemen aan het programma. De uitgekozen bedrijven krijgen toegang tot de belangrijkste klanten van Microsoft en mogen gedurende 6 maanden gebruik maken van alles wat Microsoft te bieden heeft. Door dit programma is het makkelijker voor bedrijven om in contact te komen met nieuwe klanten, partners, financiering en talent.

 

Onchain

Microsoft heeft gekozen voor Onchain omdat het veel ervaring heeft in de blockchain technology en start-ups. Dit bedrijf is mede verantwoordelijk voor NEO en Ontology. NEO zal ongetwijfeld voor veel beleggers bekend in de oren klinken en ook Ontology lijkt veel belovend. Daarnaast heeft het bedrijf Elastos geholpen bij het ontwikkelen van hun blockchain.

De banden tussen Onchain en Microsoft lijken steeds nauwer te worden en deze samenwerking lijkt een win-win situatie voor beide bedrijven. Onchain krijgt zo meer toegang tot de westerse wereld en Microsoft verstevigd zijn aandeel in de blockchain technology.

 

-Life Of Crypto-

 

Bron: medium.com