Loopring Life Of Crypto
Loopring (LRC) binnenkort op Bittrex te verhandelen.

In een interview van 16 oktober 2017 gaf Jay Zhou, Chief Marketing Officer van Loopring, aan dat hij hoopt dat Loopring “binnen één tot twee maanden op Bittrex te verhandelen zal zijn”. In ditzelfde interview gaf hij aan dat ze in gesprek zijn hier over met de exchange en dat daar begin 2018 meerdere exchanges aan toegevoegd zullen gaan worden. Naar alle waarschijnlijkheid zal het nog voor eind november te verhandelen zijn op Bittrex.

 

Korte introductie van Loopring (LRC)

Loopring is een gedecentraliseerde exchange met een liquiditeitsoplossing. Het zorgt ervoor dat handelaren altijd een goede prijs kunnen krijgen zonder tussenkomst van een centrale partij. Toen er honderd duizenden bitcoins door middel van een hack waren gestolen van Mt. Gox en Bitfinex in 2013 en 2016, kregen Daniel Wang en Jay Zhou het idee om Loopring te ontwikkelen. De decentrale exchange is volgens hun het antwoord hier op. Het vermijdt het beheren van een groot aantal cryptocurrency door een centraal punt en lost tevens het probleem van een te dun order book op. Loopring kan de order in kleinere stukken opbreken en identificeert de beste exchange en tijdstip om de stukken te verhandelen. Zo willen ze liquiditeitsprobleem op exchanges op lossen.

 

Toekomst

Loopring is snel aan het groeien, er werken nu 15 mensen op hun kantoor in Shanghai. Daarnaast heeft Loopring een sterke community en is er zeer regelmatig contact met hun achterban. De community leden spelen een grote rol en worden beloont met tokens als ze bijdragen aan ontwikkelingen van Loopring, vergelijkbaar met het open source model van NEO. Door de hulp van de community kunnen ze al voor het eind van 2017 het product, de decentrale exchange, lanceren. Dit is eerder dan verwacht, dit stond namelijk gepland voor februari 2018.

Real time koers Loopring (LRC) op Coinmarketcap

 

Momenteel is Loopring (LRC) te verhandelen op Binance en HitBTCBittrex zal dus de volgende exchange zijn waar de token op te vinden zal zijn en de exchanges Poloniex en Kraken staan op de planning voor begin 2018, aldus Jay Zhou.

Er is veel concurrentie, Kyber, 0x en OmegaOne zijn ook voorbeelden van decentrale exchanges met liquiditeitsoplossingen. De tijd zal uitwijzen waar wij uiteindelijk op zullen gaan handelen. Want dat we uiteindelijk naar een decentrale exchange overstappen is onvermijdelijk.

 

– Life Of Crypto –

 

Bron: Loopring.org, chinacryptonews.com/news/interview-loopring