Lisk Life Of Crypto
Lisk

Begin van de maand november was er in Rotterdam een Meetup van het prominente blockchain project Lisk (LSK). Daar werd groot nieuws werd aangekondigd. Er is namelijk een grote kans dat Google met Lisk gaat samenwerken. In een “driehoeksverhouding” tussen Expand Online (Nederlands marketingbureau), Google team voor Lisk en Lisk HQ.

Google partnership met Lisk?
Google partnership met Lisk?

De blockchain start up had 120 miljoen aan investeringen opgehaald voor het ontwikkelen van het product. Het heeft tot nu toe slechts één miljoen uitgegeven. Dit blockchain initiatief heeft een aantal Nederlandse developers. Het bedrijf is van plan de aankomende periode meer in te zetten op marketing, dit om meer naambekendheid te genereren voor het project. Het is een blockchain waar dApps (decentrale applicaties) in JavaScript op gebouwd kunnen worden. Daarmee is het in grote lijnen vergelijkbaar met Ethereum.

 

Lisk Community Meetup Rotterdam 2017

Zie hier onder de YouTube presentatie van de community Meetup in Rotterdam, gepresenteerd door Thomas Schouten (joo5ty).

Dit is bericht is natuurlijk van enorme omvang en zal daarmee zorgen dat de adoptie van blockchain en cryptocurrency in een stroomversnelling gaat komen.

Huidige koers (LSK) coinmarketcap.com

De cryptocurrency is te kopen op de meeste exchanges.