Lisk Logo Life Of Crypto

De langverwachte Lisk rebranding stelde niet teleur. Behalve een cosmetische verandering heeft men een ware wedergeboorte proberen te bereiken. Zo op het eerste gezicht lijkt dit gelukt. Het geld dat uitgegeven is aan marketing heeft er voor gezorgd dat er een fris logo en dito website is ontstaan.

Er is flink wat research gedaan bij verschillende focusgroepen. Hierbij heeft men proberen weg te blijven van de geijkte paden. Geen puntjes en lijntjes die met elkaar worden verbonden als achtergrond dus. Het moet worden gezegd, één en ander lijkt zeer grondig te zijn gebeurd.

Hoe ziet het platform eruit?

Het platform gaat uit vier verschillende zaken bestaan, namelijk:

  • Core
  • Hub
  • Commander
  • Elements

Er werd vooral ingegaan op de eerste twee. Zo werd bekend gemaakt dat Lisk Core 1.0 na het testen de komende weken, een open beta gaat krijgen in 4-6 weken. Volgens het team is alles nagenoeg klaar en heeft men vertrouwen dat deze deadline gehaald gaat worden.

De Lisk Hub is eigenlijk de wallet, maar het is meer dan dit. Zo zal dit uiteindelijk worden uitgebreid met onder andere een DEX (decentrale exchange). De wallet zag er fris en  overzichtelijk uit. Ook was het een mooie feature dat ieder account een unieke avatar krijgt, dat wordt gemaakt aan de hand van een algoritme.

Zowel de Lisk Commander als Elements, zijn tools voor developers om hen te helpen om in Javascript te kunnen programmeren.

Eén en ander werd zeer kundig aan elkaar gepraat door onder andere Thomas Schouten, de Nederlander van Expand Online.

Lisk Academy

Het Zwitserse bedrijf beseft dat adoptie samenhangt met begrip van wat men doet en wat blockchain betekend. Daarom heeft men op de website een zeer uitgebreide database gecreëerd. De academy is opgedeeld in twee onderdelen. Namelijk “basics” en “business”. Beide onderdelen spreken voor zich. Basics heeft als doel dat na ongeveer tien minuten lezen het mogelijk is om iemand anders uit te leggen wat Lisk doet en wat blockchain is. Business is erop gericht om bedrijven uit te leggen wat de mogelijkheden zijn van Dapps etc.

Ook werd er het financiele overzicht gegeven van Lisk. Zij staan er zeer rooskleurig voor. Het bedrijf vertegenwoordigd een waarde van 300 miljoen Zwitserse frank. Niet slecht voor een startup.

 

-Life Of Crypto-