KuCoin Life Of Crypto

In de wereld van crypto is het van het grootste belang om zo vroeg mogelijk in een bepaalde token te investeren. Hoe sneller jij er bij bent, hoe groter de potentiële winst. Hoe vaak investeer jij wel niet in een munt die al 20 keer over de kop is gegaan? Zou het niet fijn zijn als ook jij een keer degene bent die er vanaf het begin bij is?

 

KuCoin

KuCoin is een in Azië gevestigde cryptocurrency exchange die bestaat sinds 15 september 2017. Zij maken gebruik van hun eigen token genaamd KCS (KuCoin Shares). Dit biedt de gebruiker enkele voordelen. Naast het feit dat jij recht hebt op een uitkering die gekoppeld is aan het totale trading volume, krijg je ook een korting op de transactie kosten op het moment dat jij in het bezit bent van KCS.

Naast boven genoemde punten is het grootste pluspunt van KuCoin, dat het tokens toevoegd voordat het bij de grote exchanges gelist wordt. Dit biedt jou als belegger ontzettend veel kansen. Verschillende tokens worden na het afronden van de ICO gelist op KuCoin.

Ik neem nu als voorbeeld de ICO’s van NEO (Nep5 token). Qlink, RedPulse, DeepBrainChain zijn direct na hun ICO gelist op Kucoin en zij zijn allemaal aanzienlijk in waarde gestegen. Met als grootste uitschieter DeepBrainChain (DBC), die een ICO prijs van $0,02 had. Deze stond na 2 weken op $0,44! (x22). We moeten niet vergeten dat al deze tokens nog gelist moeten worden op de grotere exchanges denk hierbij aan Bittrex, Binance, Coinbase, Bithumb etc. De kans is dus aannemelijk dat hierdoor de prijs nog verder zal stijgen.

 

Account aanmaken KuCoin

In de volgende stappen helpen wij jouw bij het maken van een account op KuCoin.

Stap 1: Ga naar de website KuCoin.com en druk op aanmelden. Vul je gegevens in en wacht op de verificatie mail, dit kan enkele minuten duren. Controleer hierbij ook je spam box. Download ook altijd via de Google Play Store of Apple App store de “Google Authenticator”. Hiermee zorg je dat je account dubbel beveiligd is. Lees in dit artikel alles over de “Google Authenticator”. Bij de volgende stap zal je de Google Authenticator gaan gebruiken.

 

Stap 2: De volgende stap is het versturen van funds naar je KuCoin account. In dit voorbeeld houden we Bitcoin (BTC) aan. Als KuCoin nog op Engels staat, kan je dit rechts bij het vlaggetje eventueel aanpassen naar het Nederlands. Vervolgens klik je bovenin het scherm op “bezittingen” (Assets). Je ziet nu een QR code op de pagina. Scan deze met de Google Authenticator app. Vul de zes cijferige code die verschijnt op de app in op de site. Vervolgens zie je een overzicht van alle tokens. Druk bij Bitcoin op storten. Het adres wat je nu ziet is jouw Bitcoin adres op Kucoin. Dit is ook het adres waar je het heen moet sturen. Kijk naar de afbeelding hieronder. Kucoin life of crypto

.Na het afronden van deze stappen is het wachten tot jouw BTC op de exchange staan

 

 

Stap 3: Nadat je jouw funds hebt ontvangen wil je natuurlijk tokens kopen. Dit doe je door boven in het scherm op markten te klikken. Zoals je ziet zijn er verschillende handelsparen. BTC, ETH, NEO, USDT en KCS. Omdat we in dit geval BTC overgemaakt hebben kijken we naar de BTC markt. Maak een beslissing welke token je wilt kopen en druk dan links op het icoon van de token om de koers te bekijken.

Bekijk de afbeelding hieronder.

 

 

Kucoin life of crypto

 

Stap 4: Op het moment dat je op het icoon gedrukt heb van de munt die je wilt kopen kom je op het volgende scherm. Zie afbeelding:

Kucoin life of crypto

Rechtsboven vind je het order book, groen is de hoogste bied prijs daaronder zie je de opties om te kopen/verkopen. Nadat je jouw order geplaatst hebt en deze is gevuld, kun je je tokens weer terug vinden onder het kopje bezittingen.

 

Let op!

Wil jij als belegger de massa voor zijn, dan is dit wellicht een goeie optie. Natuurlijk is dit geen garantie en doe ten alle tijden je eigen onderzoek. Beleg nooit met geld dat je niet kan missen en steek niet zomaar ergens jouw geld in zonder je eigen onderzoek te doen.

www.kucoin.com

-Life Of Crypto-