ICON Life Of Crypto

Kyber Network (KNC) heeft een strategische samenwerking met ICON (ICX) gesloten. Samen streven beide projecten naar een razendsnel decentraal netwerk. De rol van Kyber Network is om als “wisselservice” voor cryptocurrencies te dienen in ICON’s blockchain netwerk.

ICON KYBER Life Of Crypto

Kyber Network x ICON

Kyber Network is een decentraal exchange en biedt directe betalingen van cryptocurrencies met voldoende liquiditeit. Het is naast OmiseGO het enige project waar de founder van Ethereum, Vitalik Buterin, adviseur van is. Het mainnet van Kyber wordt rond maart verwacht.

Het Zuid-Koreaanse ICON is een van de grootste blockchain netwerken in de wereld. Het geeft onafhankelijk blockchain projecten de mogelijkheid om te verbinden met gevestigde organisaties. Door de samenwerking kunnen beide projecten profiteren van elkaars unieke punten.

Met deze samenwerking is er een aanvulling aan de lange rij van strategische partners waar Kyber Network mee in zee is gegaan. Na de decentrale wallet van Kyber en overige samenwerkingen, laat het zien dat het zich snel ontwikkelt. Inmiddels zijn van de nieuwe wallet al wat screenshots gelekt.

De samenwerking heeft een perfecte timing, zo vlak voor de mainnet van ICON.

 

-Life Of Crypto-

 

Bron: https://blog.kyber.network