Cannabis Life Of Crypto

IBM heeft het gebruik van blockchain bij de distributie van cannabis gepromoot.

Dit staat in het rapport, dat werd gepresenteerd aan de Canadese provincie British Columbia. Daarin wordt het door IBM aangeraden om blockchain technologie in te zetten bij de distributie van cannabis. Hierin beschreef IBM dat blockchain voor meer veiligheid bij de consument zorgt. Door dat het product van herkomst tot eindgebruiker wordt gemonitord, wordt er van “seed to sale” nagegaan of de wet en regelgeving wordt nageleefd.

De aanbeveling van IBM werd gedaan omdat de Canadese provincie zich voorbereidt op regulering van de cannabis markt. Volgens een officieel statement, is de provincie van plan niet-medicinale cannabis te legaliseren in juli 2018.

Daarnaast voegde IBM daar nog eens aan toe dat blockchain de provinciale overheid kan helpen om controle te nemen over de teelt en verkoop van cannabis. Hiermee kan de totale cannabis zwarte markt in één klap worden uitgesloten.

Overige blockchain “Wiet-coins”

Gisteren waren er direct prijsstijgingen te zien bij de cannabis gerelateerde cryptocurrencies. Met name Hempcoin (THC) en Potcoin (POT) hebben positief gereageerd op dit nieuws.

Quotes by TradingView

Huidige koers Hempcoin (THC) en Potcoin (POT)

 

– Life Of Crypto – 

 

Bron: https://engage.gov.bc.ca/app/uploads/sites/217/2017/11/IBM-Canada.pdf