Elastos Blockchain Life of Crypto

Dat Elastos de potentie heeft om in de toekomst een gigant te worden, is een publiek geheim. Met zijn relatief lage supply, interessante samenwerkingen en de goedkeuring van onder andere NEO founder Da Hong Fei. Er zijn kantoren in China en de V.S. en een niet al te subtiele advertentie op de wereld zijn grootste beurs. De telecom maatschappij Huawei is de grootste speler op de Chinese telefoonmarkt.

Op Twitter gaat echter al enige tijd het gerucht dat er gesprekken zijn tussen Huawei en Elastos om samen te gaan werken.

 

Huawei en Elastos

Het was al langer bekend het Chinese telecom bedrijf, een blockchain-ready smartphone wilt maken. Elastos zou hier de ideale partner voor kunnen zijn. Het Operating System die zij maken zouden op de smartphones kunnen draaien.

Op dit moment is alleen absoluut zeker dat het hoofd van de technologie afdeling presentaties en demonstraties heeft bezocht van Elastos. Daarnaast zijn er tussen beide partijen gesprekken geweest.

Voorlopig blijft het nog bij geruchten, maar een dergelijke samenwerking zou een gigantische boost zijn voor het blockchain bedrijf Elastos. De intentie is door beide bedrijven uitgesproken om in ieder geval te blijven praten.

 

 

-Life Of Crypto-

bron: https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-03-21/huawei-said-to-be-in-talks-to-build-blockchain-ready-smartphone