Vitalik Life Of Crypto
13 September, 2016 - Shanghai, China -- Story on Crypto-currency. Vitalik Buterin created his own digital currency called Etherium. - PHOTO: Vitalik Buterin.-- Photographer: Julie Glassberg for Fortune.

De crypto community is over het algemeen redelijk vrijgegevig, in de zin van dat donaties gebruikelijk zijn. Over het algemeen gaat het natuurlijk om keihard winst maken, maar zo af en toe laat deze zich van zijn menselijke kant zien. Er is namelijk een ICO opgericht om Vitalik Buterin, de founder van Ethereum gezonder te laten leven. De Michael Jordan van cryptocurrencies, staat vooral bekend om zijn indrukwekkende brein en niet om zijn fysieke voorkomen.

Het zou er natuurlijk ook mee te maken kunnen hebben, dat het blijven leven Vitalik Buterin belangrijk is voor de waarde van ETH. Aangezien zijn vermeende dood een grote invloed had op de koers. Maar misschien is dat te cynisch.

De community heeft een plan ontwikkeld om de ongezonde levenswijze van deze levende legende om te gooien. Op de website van ICO staat een stappenplan naar een fitte Vitalik.

–          Meer slaap

–          Meer sporten

–          Gezonde voeding

Vitalik

Roadmap

 

De roadmap van de ICO staat vol met dergelijke open deuren. Het meest interessante hier uit is dat dit initiatief van de gemeenschap nog aan de grote man zelf moet worden voorgelegd. Daarnaast geeft men aan dat 10% van de donaties voor de founders van de ICO is. Het is ook erg twijfelachtig of de 23 jarige Buterin een zakcentje nodig heeft om een gym of personal trainer te kunnen betalen. Het idee om een ander aan te moedigen om te gaan sporten en gezond te leven, valt te prijzen en eerlijk gezegd ziet onze anti-held er ook uit of hij wel wat slaap en gezonde voeding kan gebruiken.

LET THE PHOTOSHOP BATTLE BEGIN – FITVITALIK ICO from FitVitalikICO

-Life of Crypto –