NEO Life Of Crypto

Op het moment van schrijven maakt NEO al een redelijke stijging mee, er gaan geruchten dat er binnen 3 dagen iets staat te gebeuren. Graag zouden wij jullie beter inlichten over wat er precies te gebeuren staat, maar zoals wel vaker het geval is, is de informatie vooral in het chinees. Hieronder vind je de feiten die we gevonden hebben.

projectico

Projectico helpt bedrijven bij het ontwikkelen van een ICO en het platform wat ze hiervoor willen gaan gebruiken is NEO. Dit is natuurlijk geweldig nieuws en zal er hopelijk voor zorgen dat er een toestroom aan ico’s komt op NEO. Op 20 november houden ze ook een AMA op reddit, waar lezers van over de hele wereld met hun vragen terecht kunnen.

Malcolm Lerider is Senior Research & Development voor de NEO-Smart Economy en plaatste dit bericht. Zoals je wel vaker hebt kunnen lezen in onze artikels zijn wij grote fan van NEO. Hoe dit allemaal uitpakt is natuurlijk nog maar de vraag, maar een bedrijf die andere gaat helpen een ICO te houden op de NEO blockchain is in essentie natuurlijk fantastisch nieuws. Kijk eens op de website om te kijken wat het inhoud.

 

-Life Of Crypto-