Bron: http://cdn.dutchcowboys.nl
Bron: http://cdn.dutchcowboys.nl

Waar voorheen nog vaak door prominenten werd gesproken over een “Bitcoin bubbel”, zijn hedge fondsen tegenwoordig steeds minder voorzichtig tegenover cryptocurrency. Ondertussen zijn er meer dan 120 hedge fondsen die zich bezig houden met cryptocurrencies. In een tijdsbestek van twee maanden is het aantal gegroeid van 70 naar 120.

Bij elkaar opgeteld hebben deze fondsen meer dan $ 2,3 miljard in beheer. Het fonds dat het meest opvalt is opgericht door Michael Novogratz van Galaxy Investment Partners en heeft $500.000.000 in kas. De beroemde investeerder heeft in het openbaar aangegeven dat hij grote potentie ziet in het investeren in blockchain bedrijven.

Mark Cuban

Ook Mark Cuban heeft een hedge fonds opgericht genaamd 1confirmation. Hij beschouwt blockchain als een basisplatform waarop geweldige applicaties gebouwd kunnen worden. De focus van zijn fonds ligt op investeringen in zogenaamde ICO’S. Ze zijn bereid om $100.000 tot $500.000 in een blockchain start up te investeren. Vaak voor een “korting” op de tokens die worden uitgegeven na de ICO.

Ondanks het feit dat bepaalde ICO’s hebben gefaald, zijn de potentiële hoge rendementen de grootste drijfveer achter deze fondsen.

Welke ICO zal de volgende goudmijn zijn?

– Life Of Crypto –

Bron: CNBC